Multifunctionele overkapping Rabobank

Gepubliceerd op 1 november 2012
Multifunctionele overkapping Rabobank

Bij het regiokantoor van de Rabobank in Meppel heeft Jan Kuipers Nunspeet recent een multifunctionele overkapping geleverd en geïnstalleerd. De overkapping, die onder andere dienst doet als fietsenstalling, staat op het parkeerterrein recht voor de ingang van het kantoor.

Omdat de overkapping daarom niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk moest zijn is gekozen voor een uitgebreide type 800. Deze is uitgevoerd met gescheiden compartimenten voor de diverse functionaliteiten en met twee verschillende soorten wandbekleding.

De overkapping is onderverdeeld in drie secties: een afgesloten ruimte voor de verschillende afvalcontainers, een overkapte rokersruimte en een afgesloten fietsenstalling voorzien van een deur met elektronisch kaartleessysteem.

Het achterste gedeelte voor de afvalcontainers heeft wanden van hardhouten latwerk zodat de containers niet in het zicht staan. De fietsenstalling aan de voorkant van de overkapping is juist voorzien van glazen wanden. De hardglazen voor- en zijkanten zijn voorzien van het Rabobank logo wat het geheel een stijlvolle uitstraling geeft. Bijkomend voordeel is dat de fietsen in het zicht van de receptie staan.

IMG_4154 - kopie
IMG_4147 - kopie
Terug naar het overzicht