Inspiratieboek Jan Kuipers Nunspeet

Gepubliceerd op 5 november 2012
Inspiratieboek Jan Kuipers Nunspeet

Op 1 november 2012 kreeg burgemeester Dick van Hemmen van de gemeente Nunspeet een exemplaar van het Project Inspiratieboek aangeboden uit handen van Martin van Brederode, algemeen directeur van Jan Kuipers Nunspeet.

Het boek, met de titel “Veelzijdige uitdagingen, hoogwaardige oplossingen” is een bundeling van een aantal aansprekende projecten die Jan Kuipers Nunspeet in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

Inspiratie
Martin van Brederode hoopt dat het boek inspiratie zal bieden aan de lezers ervan, of eigenlijk de kijkers. Want beelden hebben de overhand in dit inspiratieboek, dat een aaneenschakeling bevat van prachtige foto’s van projecten door heel Nederland. Het boek laat de veelzijdige mogelijkheden van Jan Kuipers Nunspeet zien door de zeer uiteenlopende projecten: van een voetgangersbrug over het spoor bij Ruurlo tot een bijna 700 meter lang glazen scherm met geïntegreerde LED-verlichting in Venlo. Martin van Brederode: “Ieder project heeft zo zijn eigen specifieke uitdagingen. Het boek laat prachtig zien hoe deze uitdagingen zijn omgezet in praktisch uitvoerbare oplossingen.”

Spilfunctie
De rode draad die door het boek loopt is de spilfunctie die Jan Kuipers Nunspeet heeft bekleed bij de realisatie van de diverse projecten. Martin van Brederode: “De allesbepalende succesfactor om inspiratie naar realisatie te tillen is een visie. Een uitvoerbaar plan, gefundeerd op slimme samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en producent. De smeerolie van het hele proces.” Jan Kuipers Nunspeet kan inmiddels bogen op succesvolle samenwerking met diverse ontwerpers en opdrachtgevers, waaronder gemeenten, diverse (semi-)overheidsinstellingen, ProRail en privaatrechtelijke bedrijven.

Bent u geïnteresseerd en op zoek naar inspiratie, neem dan contact op met onze adviseurs of klik hier voor een digitaal exemplaar van het Project Inspiratieboek.