Tien nieuwe stations geopend in 2012

Gepubliceerd op 11 december 2012
Tien nieuwe stations geopend in 2012

De afgelopen jaren is het gebruik van de trein flink toegenomen. Om de reizigers goed te kunnen blijven bedienen is ProRail bezig met de grootste stations verbouwing in de geschiedenis van de Nederlandse spoorwegen. Naast de verbouwing en modernisering van een aantal grote stations zijn er dit jaar tien nieuwe stations geopend.

Jan Kuipers Nunspeet is bij een groot aantal van deze nieuwe stations betrokken geweest. Natuurlijk in de eerste plaats als leverancier van fietsparkeersystemen en fietsenoverkappingen. Zo hebben we in het kader van ’Ruimte voor de Fiets’ nieuwe parkeerfaciliteiten geleverd en geïnstalleerd bij de stations Dronten, Kampen Zuid, Hoevelaken, Hardinxveld Blauwe Zoom en Boven Hardinxveld.

Maar ook vanuit onze andere disciplines heeft Jan Kuipers Nunspeet bij mogen dragen aan de inrichting van de nieuwe stations. Voor station Groningen Europapark leverden we een aantal banken ‘Rotterdam’ en op station Halfweg Zwanenburg leverde en installeerde Jan Kuipers Nunspeet zowel de
opvallende perronoverkappingen als de moderne abri’s.

Terug naar het overzicht