Speciaal ontwerp berging voor nieuwe pizzeria op station Coevorden

Gepubliceerd op 23 juli 2019
Speciaal ontwerp berging voor nieuwe pizzeria op station Coevorden

Station Coevorden ondergaat een grote transformatie. De komende jaren worden allerlei aanpassingen doorgevoerd op en rondom het station, voor een modernere uitstraling en betere bereikbaarheid. Eén van de meest recente aanpassingen betreft het integreren van een Domino’s Pizza in het bestaande stationsgebouw.

Jan Kuipers Nunspeet is benaderd om bij de nieuwe pizzeria een passende berging met betonnen onderbouw te realiseren, op basis van een eenvoudige artist’s impression. Deze uitdaging werd natuurlijk aangenomen. Na acceptatie van het speciale ontwerp werd de berging door ons geproduceerd en geplaatst. Op de betonnen onderbouw zijn wanden gerealiseerd van robuuste, stalen lamellenroosters in het zwart.

Johan Voois van de NS sprak lovende woorden: ‘Jan Kuipers heeft een mooi en strak gebouw gerealiseerd in de korte beschikbare tijd voorafgaand aan de feestelijke opening’.

2019-07-01 10.27.39 - kopie
2019-07-01 10.27.09 - kopie
coevorden-3 - kopie
coevorden-4 - kopie
Terug naar het overzicht