Realisatie personeelsvoorziening

Gepubliceerd op 14 maart 2016
Realisatie personeelsvoorziening

De realisatie van de personeelsvoorziening voor Gemeentevervoerbedrijf Amsterdam is gestart.
Op ons terrein zijn reeds de eerder gebruikte en vrijgekomen units van ca. 4x3x3,35m door ons gestript en gedeeltelijk verbouwd voor de nieuwe toepassing. De units zijn met vrachtwagens getransporteerd naar de locatie op het station Sloterdijk, busplein Carrascoplein. De units worden in Amsterdam geplaatst op een betonfundatie en onderling gekoppeld en verder afgebouwd. Alle bijkomende werken worden ter plaatse uitgevoerd in samenwerking met onderaannemers.

Na het voltooien van de bouwkundige constructie zal in opdracht van de gemeente Amsterdam een houten “schil” worden aangebracht in een verduurzaamd hout, naar een ontwerp van Johan Selbing. De houtsoort die hiervoor wordt toegepast is Accoya.

De personeelsvoorziening wordt turn-key opgeleverd aan Gemeentevervoerbedrijf Amsterdam. Na de oplevering kan het personeel vrijwel gelijk de voorziening gaan gebruiken. De afmetingen van de personeelsvoorziening zijn 18 x 12 meter, met een hoogte van ca. 3,35m. De geplande oplevering is eind april

2
5
3
4
Terug naar het overzicht