Optima model 155/156 in de sneeuw

Gepubliceerd op 19 december 2013
Optima model 155/156 in de sneeuw

De stijlvolle fietspomp die Jan Kuipers Nunspeet in juni op Velocity in Wenen introduceerde blijkt vooral populair bij gemeentes die door het plaatsen van de fietspomp het fietsgebruik willen aanmoedigen. De fietspompen worden bijvoorbeeld bij fietsenstallingen, populaire locaties of langs fietsroutes geplaatst.

Zo won Jan Kuipers Nunspeet onlangs een aanbesteding voor het leveren van 8 Green Air fietspompen in Brugge, België. Deze zullen begin volgend jaar op verschillende locaties in de stad geplaatst worden.
De Green Air is niet alleen een robuuste, mechanische fietspomp, het opvallende, ronde ontwerp kan eenvoudig gepersonaliseerd worden door middel van klant specifieke kleuren en bestickering. Zo wordt de fietspomp niet alleen een praktisch hulpmiddel voor fietsers, maar ook een in het oog springend onderdeel van de openbare ruimte. Dit najaar kreeg Jan Kuipers Nunspeet de opdracht voor het leveren en monteren van 394 fietsparkeerplaatsen van het dubbellaags fietsparkeersysteem Optima model 155/156 in het hoge noorden. Het Noorse olieconcern Statoil heeft op hun locatie in Sandsli, bij Bergen onder andere een nieuwe garage gebouwd waarin ook een fietskelder is voorzien.

Het transport van de fietsenrekken vond plaats in de week dat Nederland en de rest van Noord Europa werden getroffen door een grote storm. Deze storm ging bij ons gepaard met flinke regenbuien, maar in Noorwegen leverde het een flink pak sneeuw op. Door de storm was ook de boot waar de vrachtwagen met de etagerekken op stond flink vertraagd, maar de monteurs hebben desondanks de installatie keurig op tijd kunnen opleveren!
Jan Kuipers Nunspeet wordt in Scandinavië vertegenwoordigd door Inventarrum.

153
DSC01308website
Terug naar het overzicht