Onderhoudsvriendelijke overkappingen geleverd

Gepubliceerd op 25 februari 2014
Onderhoudsvriendelijke overkappingen geleverd

Stichting Zozijn heeft vanwege het multifunctionele en in alle richtingen uitbreidbare karakter gekozen voor fietsenoverkappingen en bergingen op basis van ons model 800. De keuze is gevallen op overkappingen met doorlopende open latwerk wanden, zonder boeiconstructie. Om een zo onderhoudsarm mogelijke oplossing te creëren werden wanden en deuren uitgevoerd in onbehandeld Western Red Cedar. Deze houtsoort met duurzaamheidsklasse 2 zal op den duur vergrijzen, maar heeft weinig tot geen onderhoud nodig.

In de 1e fase heeft Jan Kuipers Nunspeet in totaal 7 overkappingen geleverd en geïnstalleerd, in de 2e fase zijn nog eens 6 overkappingen geplaatst. Alle bergingen bestaan uit meerdere ruimtes die apart afsluitbaar zijn. Jan Kuipers Nunspeet tekende bij dit werk ook voor de elektra in de bergingen (TL- verlichting incl. één bewegingsmelder per ruimte) incl. het aansluiten hiervan op door de opdrachtgever aangeleverde voeding.

Stichting Zozijn is een zorginstelling voor o.a. mensen met een verstandelijke beperking. Voor de huisvesting van deze cliënten worden op landgoed “de Lathmer” in Wilp in het kader van herontwikkeling nieuwe woonhuizen en een dagcentrum gebouwd. Jan Kuipers Nunspeet is blij met haar bijdrage aan dit mooie project.

Terug naar het overzicht