Gelezen op de site van Duurzaam Roermond

Gepubliceerd op 10 juli 2013
Gelezen op de site van Duurzaam Roermond

Jan Kuipers Nunspeet heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Sinds jaar en dag voeren wij een duurzaam beleid. Dit uit zich o.a. in de volgende afspraken die wij gemaakt hebben:
Wij onderhouden ons milieuplan dat voldoet aan de eisen van ISO 14001, wij zijn op het hoogste niveau gecertificeerd op de CO2 prestatieladder, VCA** gecertificeerd voor een veilige en gezonde werkomgeving, kwaliteit wordt geborgd door het ISO 9001 certificaat.

Wij zijn blij dat ook onze particuliere klanten zich bewust zijn van het milieu, onderstaande referentie kwamen wij tegen op de site van "Duurzaam Roermond"

"De beste manier om CO2 uitstoot te verminderen is natuurlijk door veel te fietsen en de auto te laten staan. Een aantal jaren geleden bemerkten we dat we ongemerkt de auto vaker namen dan dat we wilden, om de doodeenvoudige reden dat de auto voor de deur stond en makkelijk te pakken was. Voor de fietsen moest eerst de achterdeur van de verschillende sloten worden ontdaan, moest je door de sneeuw baggeren naar het einde van de tuin en het eind van het liedje was dat we vaak op de auto terugvielen. Toen we ons daarvan bewust werden hebben we de voortuin op de schop genomen en deze fraaie fietstrommel laten plaatsen. Gelukkig vinden de meeste buren hem inderdaad fraai en hebben we maar van een enkeling een negatieve reactie gekregen omtrent de combinatie van ons oude huis met die moderne fietsenstalling. De trommel is afsluitbaar en zo staan alle vier de fietsen droog en veilig en voor het grijpen. Je begrijpt dat sindsdien de fietsen veel vaker worden gepakt. Regelmatig bellen mensen bij ons aan om te informeren waar de stalling gekocht kan worden. Iedereen krijgt dan van ons een foldertje mee van Jan Kuipers in Nunspeet. Die verkoopt zulke trommels."

Terug naar het overzicht