Hoogwaardig en veelzijdig

Accountmanager (regio Zuid-Nederland)

Over Vconsyst Outdoor

Vconsyst Outdoor is een nieuwe divisie die na de overname van Jan Kuipers Nunspeet door de Vconsyst Groep is ontstaan. Met deze nieuwe divisie en gesteund door een sterke organisatie is het ons doel de komende jaren uit te groeien tot de leidende speler en beeldbepaler op het gebied van fiets parkeren, straatmeubilair en overkappingen in de publieke ruimte. Innovatie en het implementeren van “slimme” oplossingen zullen hierin een belangrijke rol vervullen.

Binnen de organisatie heerst een informele en ondernemende “no-nonsense” cultuur. De lijnen zijn kort en met ons dynamische team zetten wij samen de schouders eronder om de nieuwe VConsyst Outdoor divisie succesvol neer te zetten, zowel op het gebied van toonaangevende ontwikkelingen als op het gebied van commerciële groei. Voor de regio Zuid Nederland zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Functieomschrijving

In de regio zuid Nederland mag een frisse wind gaan waaien. We zoeken een resultaatgerichte, doortastende accountmanager die het markt-, klantaandeel in deze regio verder kan vergroten. Als accountmanager bied jij bedrijven, aannemers en overheidsinstanties een passend advies wat betreft duurzaam straatmeubilair. Met jouw inzicht en kennis van de producten biedt jij een complete inrichting voor openbare ruimten en/of bedrijventerreinen. Denk hier bijvoorbeeld bij aan fietsenstallingen, overkappingen, zitmeubilair, afvalbakken enz. Voor iedere situatie vind jij een creatieve oplossing. Je bent verantwoordelijk voor het gehele commerciële traject.

 • Het opstellen van een regionaal salesplan met doelstellingen;
 • Opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties;
 • Projectmanagement van 1e gesprek tot aan plaatsing van de producten;
 • Je onderhoudt een goede samenwerking met de commerciële binnendienst;

Functie-eisen

Zoals gezegd zoeken we een ambitieuze, doortastende accountmanager. Je bouwt en onderhoudt het regionale netwerk en legt een basis voor langdurige relaties. Je zorgt zelfstandig dat je op het juiste moment bij de klant aan tafel komt. Door goed te luisteren weet jij de werkelijke behoeftes van de klant te achterhalen en zo elke klant een advies op maat te bieden. Belangrijk voor deze functie is dat je technisch en ruimtelijk inzicht hebt. Je beschikt over een dienstverlenende, commerciële houding, goede communicatieve vaardigheden en bent in staat op elk niveau een gesprek aan te gaan.

 • H.B.O. niveau;
 • Ervaring in een commerciële functie bij voorkeur in deze regio;
 • Je bent commercieel, resultaatgericht en flexibel;
 • Je weet wanneer het werk gedaan moet worden;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Zelfstandig kunnen werken, organiseren en structureren;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Enthousiasme en betrokkenheid;

Wij bieden jou

Wij bieden jou een veelzijdige zelfstandige functie met een marktconform salaris. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Benieuwd naar je reactie!

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij je van harte uit je CV en een korte motivatie te sturen naar kbos@hanzelandpd.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Karsten Bos 06-10787010.