Hoogwaardig en veelzijdig

Constructie bankwerker / MIG MAG lasser

Bedrijfspresentatie

Jan Kuipers Nunspeet is een solide, NEN 1090-2 gecertificeerde, onderneming die al meer dan 90 jaar een toonaangevende naam in hoogwaardig straatmeubilair heeft. Het assortiment strekt zich uit van innovatieve internationaal succesvolle fiets-parkeersystemen tot banken en overkappingen, en van compacte bouwelementen tot complexe beglazingsconstructies. De producten zijn duurzaam en vind je overal op stations, in steden en in de groene ruimte. Sinds augustus 2018 zijn wij onderdeel van de VConsyst groep, een gevestigde naam als het gaat om ondergrondse afvalcontainers, slimme oplossingen voor sport en recreatie, metaalbewerking en constructiewerken.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: ERVAREN CONSTRUCTIEBANKWERKER - MIG/MAG LASSER

Wat ga je doen?

Als Constructiebankwerker / lasser stel je zelfstandig constructiedelen volgens tekening samen en las je deze in voorkomende gevallen af. Deze werkzaamheden zullen volgens de aangegeven CE – certificering en VGM – aspecten moeten worden uitgevoerd. Het uitvoeren van deze werkzaamheden gebeurt zowel zelfstandig als in teamverband.

Wij vragen

  • Je kunt Nederlands spreken, verstaan, lezen en schrijven op tenminste niveau einde basisschool;
  • Je hebt minimaal VMBO Metaaltechniek of gelijkwaardig;
  • Je hebt een MIG/MAG lasdiploma, minimaal niveau 2;
  • Je bent (bij voorkeur) gecertificeerd volgens NEN-EN ISO 9606 voor hoeklas en V-naad, of bereid je te certificeren;
  • Je kunt goed tekening lezen en vanaf tekening werken;
  • Je bent zorgvuldig en nauwkeurig in je werk;
  • Je hebt de juiste professionele houding;
  • Je hebt (bij voorkeur ruime) ervaring met het samenstellen en lassen van constructies onder CE richtlijnen.

Wij bieden jou

Juist omdat productie bij jan Kuipers Nunspeet topprioriteit heeft staan wij open voor jouw kennis en kunde. Naast uitstekende werkomstandigheden, een marktconform salaris en een inzet voor langere periode met op termijn mogelijk een vast contract, bieden wij dan ook vooral veel ruimte voor jouw vakmanschap.

Reageren

Wil je meer weten over deze vacature, bel dan via 0341-252944 met Willem van der Beek. Wil je direct solliciteren, stuur dan je cv naar vacatures@jankuipers-nunspeet.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.