Hoogwaardig en veelzijdig

operator lasrobot

Bedrijfspresentatie

Jan Kuipers Nunspeet is een solide onderneming die al meer dan 90 jaar een toonaangevende naam in hoogwaardig straatmeubilair heeft. Het assortiment strekt zich uit van innovatieve internationaal succesvolle fiets-parkeersystemen tot banken en overkappingen, en van compacte bouwelementen tot complexe beglazingsconstructies. De producten zijn duurzaam en vind je overal op stations, in steden en in de groene ruimte. Sinds augustus 2018 zijn wij onderdeel van de VConsyst groep, een gevestigde naam als het gaat om het afvalinzameling proces, slimme oplossingen voor sport en recreatie en metaalbewerking.
Voor onze vestiging in Nunspeet zijn wij op zoek naar een OPERATOR LASROBOT

Wat ga je doen?

Als Operator Lasrobot is jouw eerste taak het zelfstandig bedienen, en het (assisteren) bij product wissels, van CNC-gestuurde Lasrobots. Je werkt op basis van werkorders. Je bedient de machine(s), signaleert verstoringen in de productie en controleert de kwaliteit van het te gebruiken materiaal en het uitgevoerde werk. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor de productie, kwaliteit en administratie rondom deze machines. Omdat Jan Kuipers Nunspeet met het concept van RouLeren een leven lang leren stimuleert ben je tevens bereid breder inzetbaar te zijn of te worden binnen de productie.

Kortom: een uitdagende afwisselende baan in een technische productie omgeving!

Wij vragen

  • Je kunt Nederlands spreken, verstaan, lezen en schrijven op tenminste niveau einde basisschool;
  • Je hebt minimaal VMBO-TL, bij voorkeur MBO (en dan bij voorkeur technisch);
  • Je hebt de juiste professionele houding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een productie omgeving;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je hebt enige laservaring.

Wij bieden jou

Juist omdat productie bij jan Kuipers Nunspeet topprioriteit heeft staan wij open voor jouw kennis en kunde. Naast uitstekende werkomstandigheden, een marktconform salaris en een inzet voor langere periode met op termijn mogelijk een vast contract, bieden wij dan ook vooral veel ruimte voor jouw vakmanschap.

Reageren

Wil je meer weten over deze functie, bel dan via 0341-252944 met Willem van der Beek. Wil je direct solliciteren, stuur dan je cv naar vacatures@jankuipers-nunspeet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.