Hoogwaardig en veelzijdig

Entree fietsenstalling Zoetermeer

Precisiewerk met duizenden FSC« houten delen

Jan Kuipers Nunspeet realiseerde in Zoetermeer bij Randstad Rail, halte Centrum West, een entree voorde ondergrondse fietsenstalling. De entree bestaat uit een strak ogende overkapping met ge´ntegreerde wachtfaciliteit. In de entree zijn duizenden houten delen verwerkt met verschillende maten, speciale hoeken en afrondingen. Het ontwerp is van ipv Delft, ingenieursbureauvoor productvormgeving b.v.

Technische informatie

Technische informatie

  • Afmetingen overkapping circa 11,5 x 6 x 3,2 m (l x b x h), wachtfaciliteit circa 15,5 x 4,5 m (l x b).
  • Stalen kolommen met ge´ntegreerde hemelwaterafvoer.
  • Constructieve goot van gezet plaatstaal met ge´ntegreerde verlichting.
  • Stalen uithouders.
  • Thermisch verzinkt, NEN-EN-ISO 1461 en gepoedercoat.
  • Helder gelaagd glas bevestigd met aluminium klemlijsten.
  • Houten delen van Siberisch lariks, onzichtbaar bevestigd op verzinkte stalen deelframes.
  • Hout behandeld met coating op oliebasis.

Aanvullende informatie