Aanpassing GVB huisje

Gepubliceerd op 26 april 2017
Aanpassing GVB huisje

Project Zuidasdok is een project van Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente Amsterdam om de bereikbaarheid van de Amsterdamse Zuidas en het noordelijke deel van de Randstad te verbeteren. Dit wordt onder andere bereikt door station Amsterdam Zuid uit te breiden.

In het kader van dit project heeft Jan Kuipers Nunspeet een personeelshuisje van het gemeentevervoerbedrijf verplaatst en verbouwd. Deze zo'n 17 jaar geleden geleverde accommodatie is naar ons terrein in Nunspeet getransporteerd. Vervolgens is het verbouwd en gecomprimeerd van 12 x 6 m tot een 3 delige unit met een totaalafmeting van circa 12 x 3 m.  Onlangs hebben wij de units weer vervoerd naar de nieuwe locatie en herplaatst. Het huisje is ondermeer voorzien van een nieuwe keuken, een aangepaste installatie met electrische verwarming en een nieuw plafond.

De laatste werkzaamheden zijn onderhanden en de accommodatie zal medio mei weer in gebruik worden genomen. 

Meer informatie over onze verplaatsbare accomodaties vindt u hier >>>

IMG_8372
IMG_8364 uitsnede
Terug naar het overzicht